Contact: info@zeelandmultimedia.nl  // Tel.: +31(0)655 793 798

Wilt u weten waar u aan toe bent voor u ons belt? Wij kunnen u begrijpen. Hieronder treft u een deel van onze realisaties aan, zaken die wij voor mensen als u al hebben gerealiseerd.


Installaties

Een simpel netwerk is wat de meeste mensen in huis hebben. Toch heeft 90% van de mensen een complexer netwerk nodig voor hun noden.

Een simpel netwerk is wat de meeste mensen in huis hebben. Toch heeft 90% van de mensen een complexer netwerk nodig voor hun noden.

Een complete installatie van A-Z hebben wij al talloze keren uitgevoerd. Voorbeelden zijn als volgt:

De klant wou een volledige internet-installatie thuis tot helemaal achter in de tuin.

Problemen staan ons niet in de weg, in Zeeland zijn lange tuinen niet ongewoon. Deze specifieke klant had een tuin van ongeveer 50 meter, zijn enige eis was dat hij geen kabels wou leggen naar achter. Uiteraard is het ons gelukt, sterker nog, de door ons geinstalleerde audioversterkers spelen zowel achter als vooraan van het perceel van dezelfde harde schijf muziek. Probleemloos.

Ook wij verzorgen graag uw draadloze installatie thuis, in de tuin, op een lastig te bereiken verdieping,… het maakt ons niet veel uit, u vraagt, wij leveren kwaliteitswerk af.


Computerwerk

De Asus eee-PC. De laptop met een gemiddelde levensduur van 1 jaar.

De Asus eee-PC. De laptop met een gemiddelde levensduur van 1 jaar.

De meeste Windows-gebruikers onder ons kennen het voorval: de computer werkt traag, wil niet meer op het internet, of in het slechtste geval doet niets meer.

Mevrouw had altijd problemen met de snelheid van haar computer. Na het op de knop duwen van de computer, was de koffie eerder klaar dan het opstarten van Windows

Heel vaak zijn malafide software en bloatware de boosdoeners van Windows-systemen, ook extra software en het niet defragmenteren van je harde schijf zorgen ervoor dat Windows met verloop van tijd trager werkt. Toch kunnen wij uw computer als nieuw laten voelen, zonder herinstallatie. Dus zonder je bestanden kwijt te zijn.

Als dit niet helpt, is het meestal een hardwareprobleem. “Ons ben zunig”, dus op laptops wordt vaak bespaard, helaas is bijna altijd de formule zo opgesteld: als de particulier heeft bespaard, heeft de fabrikant van uw laptop ook bespaard. Vaak zijn een goedkope (lees: trage) harde schijf, goedkopere koeling en weinig RAM-geheugen de boosdoener. Ook dit kunnen wij oplossen, en maken dat uw systeem sneller is dan zelfs bij aankoop!


Grafisch werk
Ook wij leveren grafisch werk en design aan. Vaak ontwikkelen wij voor klanten een volledige huisstijl op maat. Andere klanten hebben een side-project die ze graag met ons willen uitwerken. Voor een klant van ons hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van een website met specifieke webshop. Een volledig custom thema is wat wij aangeleverd hebben, met een stabiel CMS zodat de klant zelf zijn bestellingen en inhoud aan kan passen.Screen Shot 2015-09-16 at 18.07.33

Uiteraard kunnen wij voor u ook de inhoud en bestellingen bijhouden. Ons doel is dat u zo weinig mogelijk moet aantrekken van de digitale oponthoud, en dat u kan werken.