Altijd bereikbaar, altijd verstaanbaar

Zeeland Multimedia Service is begonnen vanuit een jonge ondernemer die nu gevestigd is in Breskens. We staan er om bekend om het oplossen van alle gerelateerde informatica-problemen, zowel bij u thuis als op de werkvloer. Of het nu om uw smartphone, laptop, tablet of computer gaat, of randapparatuur, en zelfs uw netwerk, dan staan wij altijd klaar voor u.

Wij zijn niet zomaar een computerbedrijf in Breskens, wij komen graag naar u, of u nu in Oostburg, Cadzand, Sluis, Schoondijke, Nieuwvliet, Hoofdplaat, Terneuzen,… woont of werkt, wij komen met alle plezier langs en lossen zo snel mogelijk uw computerproblemen op!

 

5 punten om voor ons te kiezen:

Altijd snel ter plaatse

  • Wij gaan meestal altijd zelf naar u toe,  is het nou dringend of niet wij staan graag op tijd bij u op locatie. Onze gemiddelde aankomsttijd ligt rond een halfuur nadat u ons gebeld heeft

Service

  • Goede service, wij zijn altijd bereikbaar op ons 06-nummer, 24/7.

Wij werken aan uw complete omgeving

  •  Heeft u bedrijfsspecifieke software? Of heeft u speciale apparaten? Wij werken er graag aan. uiteraard zorgen we er zoor dat alle apparaten en software op elkaar zijn afgestemd. wij verbinden alles, computers, smartphones, tablets, randapparatuur etc.

Gespecialiseerd

  •  Wij zijn op bijna alle vlakken gespecialiseerd, of het nu gaat om een Microsoft omgeving, of OS X, zelfs Linux. Wij trekken nergens onze neus voor op, en indien iets niet werkt: no cure no pay

Geen spookregels op de factuur

  • Wij zijn graag duidelijk. We hanteren èèn uurtarief (€45/uur), geen meerdere. Wij factureren enkel onze uren, niks extra. Tenzij er natuurlijk ook producten worden afgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *