Problemen?

Heeft u problemen met uw computer, draadloze netwerk- of internetinstallatie? Of werkt de televisie, audio-installatie niet naar behoren? Wij zijn er om te helpen.

Hoe gaan we te werk?

U kunt ons steeds bellen, we werken met een 06-nummer, waardoor we altijd meteen de telefoon kunnen opnemen. Nemen we even niet op? Dit kan heel sporadisch even voorkomen, maar we contacteren u binnen het half uur meteen terug. U bent onze klant, en geen nummer.

Kan ik mijn toestel ook bij jullie afleveren?

Jazeker, dat kan! Best belt u even met ons om een afspraak te maken, of indien wij aanwezig zijn, kunt u uiteraard altijd binnen komen. Indien we niet aanwezig zijn, kunt u ons gewoon even bellen, en we komen zo snel mogelijk terug.

Hoe lang duurt een herstelling?

Hang natuurlijk af van de situatie. We houden met u contact, maar wij houden niet van een berg computers op onze locatie: u bent uw computer maar 1 dag kwijt, voor een vast afgesproken bedrag. Moeten we een onderdeel bestellen? Normaliter hebben we dan een extra dag nodig, soms duurt het iets langer, maar we blijven altijd binnen ons streefdoel van 5 werkdagen tot herstel, tenzij anders afgesproken.

We werken ook aan de hand van de "No cure no pay"-methode. Is het probleem niet opgelost, dan hoeft u dit ook niet te betalen.

contactContact

Dus neem gerust contact met ons op, uiteraard steeds vrijblijvend.

Tel.: +31(0)655 793 798
Mail: info@zeelandmultimedia.nl