Contact: info@zeelandmultimedia.nl  // Tel.: +31(0)655 793 798

Tijdloos design - door Dieter Rams

Tijdloos design zoals Dieter Rams het bedoeld heeft voor Braun destijds. Ook wij focussen ons op uw tijdloze website die zowel praktisch als functioneel is.

Waarom moet je investeren in een website?

Een website verzorgt niet enkel uw noden die vandaag noodzakelijk zijn om extra omzet te kunnen draaien met uw winkel/restaurant/zaak, het verzorgt ook klantenbinding en extra clienteel doordat het een visitekaartje is die mensen ALTIJD kunnen bezoeken. Het toont uw beschikbare diensten of producten en het zorgt ervoor dat mensen het gevoel evenaren van uw huisstijl en doelpubliek.

Moet een website veel geld kosten?

Nee. Een website moet geen fortuin kosten, een website kost wat u daarin wilt gaan investeren. Onze webdesigners zorgen ervoor dat uw budget realistisch wordt bekeken en wordt omgezet in de geoogde Return On Investment.

Uw website zal doen wat hij zal moeten doen. Uw projecties over wat dat zouden moeten zijn kunt u steeds communiceren met ons. Ook later kunt u steeds aan ons vragen om aanpassingen door te voeren, zonder problemen aangezien wij niet uitgaan van bestaande, aan te passen designs. Wij maken onze designs zélf.

Een website gaat ongeveer een 3 tot 5 jaar mee, daarna kunt u uw bedrijfsstrategie en/of huisstijl aangepast hebben en kunt u daarmee ook uw website opnieuw mee opbouwen. Ook zorgt de constante verschuiving in technologie ervoor dat een investering als een website helaas up-to-date moet blijven. Wij hebben hierdoor een streepje voor: wij bouwen een custom website, zonder bestaande templates, met een tijdloos ontwerp. De technologie mag over 10 jaar al wat ouder zijn dan, maar het ontwerp blijft hedendaags. 

Waarom een custom website?

Werkman - Die Legende des Baalschem (1932)

Afbeelding: Die Legende des Baalschem [1932] door Werkman; simpel als dit eruitziet, modern naar standaarden van vandaag.

Heel simpel: wij willen voor u een tijdloze website bouwen. Een website die jaren meekan, ook al vernieuwt de technologie snel, uw tijdloze design kan tegen de tands destijds.

Ook zorgen wij ervoor dat uw marketingsstrategie goed toe te passen is aan uw noden! Een custom design zorgt ervoor dat lettertypes, menu’s, webshops, kleuren en afbeeldingen op uw noden zijn afgestemd.

Wat hoeft u te doen?

Wij kunnen alles. We fotograferen, we vullen desnoods tekst in, en zorgen voor de layout van bepaalde pagina’s. Er zijn waarschijnlijk nog dingen die we nu niet noemen, maar met ons even te contacteren is alles bespreekbaar.

Maandelijkse kosten

Wij hanteren geen maandelijkse kosten. In het bouwen van uw website zit in het afgesproken bedrag één jaar gratis webhosting en domeinnaam. Het jaar erop zijn de kosten voor u, maar dan spreken we over een paar tientjes.

Wilt u grote aanpassingen laten doorvoeren aan uw website? Dat kan ook, maar indien niet in het afgesproken bedrag, moeten we de kosten wel doorrekenen. Ook onze tarieven daarvoor zijn meer dan acceptabel, en zijn dus zeker niet duur.