Wij verzorgen uw SEO, SEM,… gratis!

Wij bouwen onze websites rechtstreeks zodat ze perfect in orde zijn om in een nieuw digitaal tijdperk klaar te staan om altijd bovenaan in Google te staan.

We hebben de gratis certificering van Google behaald, maar bouwen ook onze websites met gewone “common sense”. Naast het inbouwen van een CMS, zorgen we dat alle code perfect aanvaard wordt door de nieuwste browsers, toestellen, en niet onbelangrijk: Google.

De zoekmachine is nog steeds de meest gebruikte in de wereld. Vandaar is het niet onbelangrijk om hierop in te spelen: als u zorgt dat uw basis van uw website in orde is, krijgt u automatisch meer bezoekers. Als u zorgt dat uw layout goed gestructureerd is, en een duidelijke boodschap heeft, krijgt u meer potentiele klanten; en daar doen we het voor toch?

Als u nadien dan nog wilt investeren in Adwords, of advertenties, dat kunnen we ook realiseren, maar die basis, die moet er zijn. En wij toveren niet met rapportjes over hoeveel ‘potentiele leads’ uw website kan gaan scoren, waarom koopt u liever uw boodschappen in supermarkt A dan in supermarkt B? Inderdaad.

Maak gratis een afspraak met een van onze adviseurs om uw website op punt te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *