Apple / Mac herstel

Wij hebben jaren ervaring met appeltjes. Vandaar dat we er ook gewoon echte experts in geworden zijn. We doen er gewoon alles aan, letterlijk. Wil je je trouwe werkpaard weer sneller krijgen? Is er een probleem met synchroniseren of met iCloud? Krijg je je foto’s niet meer te zien?

We zijn beroemd om onze Mac-hersteldienst

Al jaren gaan we vaak op verplaatsing naar klanten om hun Macs te doen werken zoals ze bedoelt zijn. Niet enkel particulieren, maar vaak zakelijk!

Oorspronkelijk zijn we begonnen in de grafische sector hun Macs te servicen, en vandaag hebben we nog steeds die klanten, die vaak hun Mac van 2008 nog steeds 24/7 draaiende hebben!

Altijd met behoud van je bestanden

Ook juist bij een Mac is het ongelooflijk belangrijk dat je bestanden behouden blijven, ook zorgen wij daarvoor. We zorgen altijd dat je er letterlijk niets van merkt dat je computer in onze handen is geweest. Behalve dat hij weer werkt natuurlijk!

We houden van herstellen, maar soms moeten we er eentje verkopen

Dat doen we ook! Ook al zijn we echt voorstander van service en herstel, soms kan het niet anders. Dan is de Mac gewoon té oud om nog de juiste programma’s te draaien. Ook daarvoor hebben we 2 mogelijkheden: nieuw of ex-zakelijk.

Ex-zakelijke computers zien er zo goed als nieuw uit, en hebben het voordeel dat we ze supersnel (volgende werkdag) kunnen leveren, 2 jaar garantie hebben op ALLES, en uiteraard ook voor de portefeuille.

Item added To cart