Trage of vastlopende computer

Het is niet leuk dat je computer traag is, of zelfs helemaal vastloopt! Veel dingen kunnen ervoor zorgen dat je computer tergend langzaam is (of vastloopt). Toch krijgen wij het iedere keer voor elkaar om hem fabrieks-snel te krijgen of om hem zelfs nog sneller te krijgen!

Ons doel is dat je Mac of PC opstart binnen 15 seconden, en dat je daarna pas koffie kunt zetten :-). Wat wij onder andere doen om je computer sneller te krijgen:

Onze service die we uitvoeren:

  1. Opschonen van de software. – het kan gebeuren (en meestal is dat toch zo) dat de computer vervuild is door ongewenste programma’s. Ook tunen we Windows of je Mac weer zoals het hoort, en laten we deze in de toekomst veel rustiger opstarten.
  2. Opschonen van de hardware. – we schonen uw computer professioneel op. We halen al het stof weg, en vervangen componenten preventief om te zorgen dat de rare geluiden van je computer weer weg zijn. Ook hierna draait de computer een stuk koeler zodat deze niet meer vastloopt.
  3. Het vastlopen van een computer heeft vaak te maken met te weinig kracht. Dit voorkomen we dus door te zorgen dat je computer weer kouder draait.
  4. Moest de computer dan nog vastlopen of traag zijn, kan het gebeuren dat we je besturingssysteem moeten aanpakken.

Wat kan je van ons verwachten?

  1. Een gratis diagnose van je trage of vastlopende computer
  2. Een prijsafspraak, zodat je niet voor verrassingen komt te staan
  3. Een snelle herstelafspraak, zodat je computer binnen 1 à 2 dagen klaar is
  4. Garantie op ons werk van 30 dagen
  5. Liever dat we je computer komen halen? Maak dan even een afspraak!
Item added To cart