Virus – malware verwijderen

Onze experts zullen uw computer virussen snel verwijderen en zorgen dat uw computer in de toekomst er tegen bestendig is. Voor uw, en ook onze, veiligheid verwijderen we de virussen de dag zelf. Vaker hebben we te maken met malware of adware, dit zijn ook een soort van virussen die je voornamelijk veel reclame geven.

Bij veel ergere gevallen kan het een extra dag duren. Als de computer te zwaar is aangetast door het virus, dan herinstalleren we vaak de computer met behoud van al je gegevens.

Neem even met ons contact op als je liever hebt dat we even bij u langs komen om uw computer op te schonen, of loop gewoon even binnen in de winkel.

.

Wat is onze werkwijze?

  1. Eerst inspecteren we je computer en zoeken we waar het virus, trojan, rootkit of andere infectie zich bevindt. Waar is de bron?
  2. We verwijderen het virus manueel. Kan zijn dat hij zich in Windows heeft genesteld, maar wij krijgen hem er wel uit.
  3. Na het handmatige werk laten we nu je computer door zware tests lopen, zodat ook andere kleine bestandjes worden verwijderd die ermee kunnen worden geassocieerd.
  4. Meestal neemt het totale proces een paar uur in beslag, afhangend van hoe erg je computer is geïnfecteerd.

En mijn bestanden?

Die blijven gewoon behouden. We verwijderen niets van je persoonlijke bestanden, en we geven ook tips om deze in de toekomst veiliger weg te zetten.

Item added To cart