Computer

Is jouw laptop toe aan vervanging door simpelweg ouderdom of doordat de laptop economisch onherstelbaar is, dan hebben wij de oplossing voor jou!

Er komen veel klanten bij ons langs die graag een andere laptop willen omdat de huidige economisch niet herstelbaar is of omdat ze te oud zijn en toe zijn aan vervanging.
Wat wij altijd voorstellen is een ex zakelijke laptop, dit zijn laptops die uit het bedrijfsleven komen en die de bedrijven na één of twee jaar gebruik weg doen vanwege inruil contracten. Deze laptops zijn intern wel helemaal gecontroleerd op fouten voordat ze verkocht worden. Vaak zijn deze laptop’s nieuwwaarde €1.000 – 2.000 en worden deze voor vele malen goedkoper aangeboden.

Indien je nog aan het twijfelen bent bel ons gerust en wij zullen je gratis advies geven!

Toch liever een nieuwe laptop of PC, dat is bij ons ook geen probleem!

Naast dat de ex-zakelijke laptops bij ons erg populaire zijn, verkopen wij ook nieuwe laptop’s PC’s iMac’s Macbook’s etc. Deze komen meestal één of twee dagen na bestelling binnen. Omdat wij altijd het laatste nieuwe model willen leveren, hebben wij niets op voorraad, zo kunnen wij ook goedkoper onze apparatuur leveren, omdat wij geen opslag ruimte nodig hebben.

Aarzel ook niet om bij ons iets van Apple te bestellen, want als iemand er verstand van heeft is het iemand die jaren bij Apple heeft gewerkt, en hebben wij toevallig iemand in ons team die daar jaren heeft gewerkt!

Twijfel niet om te bellen of langs te komen, wij vinden het leuk om klanten te helpen en advies te geven en het is overigens ook gratis!

Item added To cart