Bij Zeeland Multimedia Service bieden wij een extra service aan, om bij ons online een bestelling te kunnen plaatsen. Het tarief om een pakket te verzenden is standaard €9.95.

De koper is bij aankoop verantwoordelijk voor de juiste aanlevering van gegevens. Wanneer de verzending verkeerd gaat, als gevolg van een door de koper gemaakte fout, is Zeeland Multimedia Service niet verantwoordelijk voor (gedeeltelijk) verlies van de bestelling. Als we aanvullende gegevens nodig hebben om de verzending te versturen, zullen we de koper hiervoor benaderen. Dit kan leiden tot een vertraging van de verzending.

Wanneer de koper een product ontvangt dat hij niet besteld heeft, dient hij Zeeland Multimedia Service hiervan zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling) per e-mail op de hoogte brengen. De koper zorgt voor het terugsturen van het product na overleg.

De koper mag het product ook zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na ontvangst terugsturen.  * Mits dit gedaan wordt met een bestelling zonder bijvoorbeeld extra service, denk hierbij aan bestanden overzetten. Ook hebben wij het recht om een retour zending te weigeren indien er schade op het aangeschafte product zit wat voorheen niet op het product zat.
U mag het product testen net zoals u dat in de winkel kan doen.

Indien wij akkoord gaan met het geretourneerd product krijg u geld teruggestort binnen 14 werkdagen. De retourkosten in dit geval worden niet vergoed.

Als een zending 14 dagen na de verzenddatum nog steeds niet is afgeleverd op het afleveradres van de koper, is hij verplicht om binnen 14 dagen contact op te nemen met Zeeland Multimedia Service.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling is ontvangen?

Nederland & Belgie: 1 tot 5 werkdagen

Item added To cart