Zakelijk

Zakelijk

Uw zaak is een prioriteit voor ons. We weten wat het inhoud om alles 100% functioneel en draaiend te houden, maar ook betrouwbaar en stabiel.

 Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche kunnen we zeggen dat we genoeg ervaring hebben om uw situatie makkelijk in te schatten, en daarop in te spelen.

 

Een klein lijstje met ons aanbod:

Backups & cloudsystemen 

Om altijd veilig te zijn binnen en buiten uw bedrijf moet u zorgen dat u al uw data ergens veilig geback-upt is, als er ooit iets mis gaat met de data dan heb je altijd nog een kopie, dit is een must binnen een bedrijf!
Gelukkig hebben wij al jarenlange ervaring hierin.

Naast het back-uppen van data is het ook erg handig om op afstand al uw apparatuur dat intern in uw bedrijf staat te besturen en controleren.
Dit zorgt voor flexibiliteit in het bedrijf. 

 

 

Servers en virtualisatie

Wij laten alles werken op volle potentie, wij zorgen er voor dat alles geautomatiseerd wordt.

 Denk aan mailservers, webservers, dataservers etc.

Telefonie in combinatie met internet (VOIP)

Veel bedrijven maken nog gebruik van het ouderwetse ISDN , dit komt uit 1984 en het grote voordeel was destijds dat er meerdere kanalen op één lijn konden, dit werd vaak gebruikt in medium-grote bedrijven voor doorverbindingen.

Echter de service voor ISDN is gestopt doordat het internet tegenwoordig zo stabiel is dat bedrijven willen overstappen naar VOIP.
VOIP is Voice Over Internet Protocol, dat wilt zeggen dat je telefoneert over het internet.
hier wat voordelen van VOIP ten opzichte van ISDN:

– Vele malen goedkoper 
Gemiddeld 70% besparing op belkosten (omdat het over internet gaat)
Overal bereikbaar, het staat ingesteld op een apparaat niet op een locatie.
Betrouwbaar: ISDN werd beheert door maar één kabel, een VOIP centrale maakt gebruik van back-ups zodat je altijd bereikbaar bent.
Slimme samenwerking met andere systemen: VOIP werkt naadloos met uw email-programma, een ERP of CRM systeem. Hierdoor kan je met één knop vanaf je computer een telefoongesprek starten.
– Bellen naar buitenland gratis: indien je de juiste abonnement hebt kan je gratis naar het buitenland bellen.

Zakelijke abonnementen

Ben jij niet tevreden over uw zakelijke abonnement, of heb je nog altijd een particulieren abonnement, dan is het tijd voor advies of overstappen!

Voordelen van zakelijke abonnement:

Geen BKR registratie: sinds kort wordt je geregistreerd bij BKR als je een particulieren abonnement hebt aangesloten.
– Het aftrekken van de BTW, dit geldt voor zowel de BTW van het abonnement als eventuele bijbetaling van een mobiele telefoon, tevens kan je ook bij ons terecht voor een mobiele telefoon.

Clients en randapparatuur

Heeft u nog een aantal pc’s, printer fax, monitors of andere randapparatuur nodig, bij ons is dit allemaal te realiseren.

Wij willen er voor zorgen dat alles opgelost is en perfect werkt, van A tot Z. 
Uw gehele kantoor smart te maken en van alles te voorzien.

 

 

(Draadloze) netwerken

Van modem tot router, tot switch naar uw PC, voor ons is het geen probleem!

Is uw internet verbinding nog niet aangelegd, of werkt het nog niet naar behoren, zoals bijvoorbeeld het bereik is niet breed genoeg, of niet sterk genoeg.

Dan is dat voor ons geen probleem, want wij hebben al jaren lange ervaring op het gebied van netwerken aanleggen, of het nou voor een klein of groot bedrijf is.

 

Automatisering

o.a. door uitfasering van overbodige werkzaamheden bewaking en integratie bestaand netwerk enz.

De lijst kunnen we wel nog héél erg aanvullen, maar de voornaamste zijn aanwezig. Nog vragen? Bel ons even, we komen graag en gratis langs, en antwoorden zo spoedig mogelijk al je vragen.


Mail Ons


Bel Ons

Computers, Smartphones, Tablets, Printers, Abonnementen, Randapparatuur, Netwerken, Laptops, Zakelijke telefonie, Ondersteuning, Grafisch ontwerp, Websites, Servers, ...